fotoreels

Verilerinizi silme

FotoReels hesabınızı, Instagram erişim anahtarınızı, yüklediğiniz fotoğrafları ve ürettiğimiz tüm içerikleri kalıcı olarak silebilirsiniz.

  1. Instagram ile giriş yapın.
  2. Bu sayfadaki "Tüm verilerimi sil" düğmesine basın. Silme hemen gerçekleşir.
  3. İsterseniz Instagram > Ayarlar > Uygulamalar ve web siteleri bölümünden FotoReels erişimini kaldırın.

Giriş yapamıyorsanız info@treonlabs.com adresine Instagram kullanıcı adınızla yazın; 30 gün içinde silinir.

Instagram ile giriş yap